Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minns mina samtal med morfar Gustavo


vandraren


mötte en man med trasiga skor
hans livslust var ärlig och stor
genom livet hans samlat på stunder
som gett honom betydande grunder
för varje steg som han vandrat stilla
han ödmjukt beskådat det lilla

han sa ... kom sitt ett ögonblick hos mig
så ska jag spela livets vandring för dig
en melodi så fylld av kärlek och lust
som snart tar slut i en stilla pust

hans lemmar är gamla och trötta
och skosulorna alldeles för nötta

han sa ... nu har jag tagit mitt sista kliv
vårda ömt mina skor ... ta del av mitt liv




Bunden vers (Rim) av Klint
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-27 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint