Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
valtider ... bla bla bla


kakafoni


bespara mig dina falska sånger

sjung dem för någon annan
någon som inte kan skilja på moll och dur
dina vackra ord skär sig i disharmoni
när de lämnar dina läppar

likt en svekfull mistlur i dimma
för du skeppen mot klippan

för mig är du avslöjad ...
tondöv är jag inte ...
och jag har läst ditt partitur
så bespara mig dina falska sånger




Fri vers av Klint
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-27 11:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Träffande!
2022-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint