Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stigen till kosmos


min dröm är öppen och kärleksfull
till det som kallas oändligheten
drömmer om stigen
till kosmos undersköna diken
en helande kraft
en vandring i nakenhet
i frihet
alla sår som sveken rispat
läker utan ärr




Fri vers av Klint
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-28 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint