Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har fem minuter kvar att leva

 

Ruttna äpplen faller från trädet
Ett täcke som behöver tvättas
Torktumlaren – den väldiga valen
rullar runt bland mina kallingar

Nu börjar pianot att spela igen
En spöksonat på fantasins fem fingrar
spelar sina toner
i ett fönsterlöst rum

Det ringer i mina öron
Gong-gongen bakom slagverkaren vibrerar
Pukan, bongotrumman och triangeln;
     Emblemet
som pryder den utomjordiska rymdkaptenens uniform

 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-08-27 12:33



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Ja men något åt det hållet.
Eltrummor i all ära, men inget
slår riktiga slagverk! :)
2022-08-27

  lodjuret/seglare VIP
Ante har försökt berätta för Katarina om verkligheten, men hon bara tjötar om att hon vill rida och vad eller vem vill hon rida då? Ante säger att det är så varmt att svetten dryper om en bara tänker tanken. Men lyssnar Katarina, som har mera energi kvar i 'banken'...
2022-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP