Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sirenmartyrer

Saltvatten och ruttnande tång,
den hemtrevligt kalla grumligheten
Vi sväller för att släppa till ytan
ett sista rop från oss drunknade

Martyrer blir sina egna sirener
dock utan gälarna därjämte
Hur kan du älska din egen sorg
i tårar som uppfunnit liv




Fri vers (Fri form) av smörkäft
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-27 12:35



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Jag får känslan av att trampa vatten.

Väl snidad atmosfär här.
2022-08-27
  > Nästa text
< Föregående

smörkäft
smörkäft