Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En undran….

Hur kan vi växa inifrån
när vi lever i en värld som matar oss med yta?




Skapa | Skriva av Angélica Kloberg VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-27 15:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja!
Bara så bra!
Meditera mera. Våga yoga.
2022-10-07

  Marita Ohlquist VIP
En utomordentligt bra undran, väl värd att begrunda.
2022-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP