Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubblor som speglar himlen

Vår sårbarhet
är livet.

Vi är slavar under DNAs tidlösa flöde.
Kämpar mot vårt inre,
kämpar mot varandra.

Försöker bygga broar mellan våra själar
med fel material.

Bara i andras ögon ser du sanningen…
vågar du möta min blick?

Jag vill möta andras själar.
Inte för bekräftelse,
inte för att jämföra mig,
utan för att öppna mig
och göra mig hel.

Alla är vi bubblor som speglar himlen…




Skapa | Skriva av Angélica Kloberg VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-08-27 15:17



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visst är vi det!
En fin text som väcker tankar.
2022-09-29

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här.
Fastnade speciellt för hur betydelsefullt det är att möta andras själar för att öppna sig och göra sig hel.
2022-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP