Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VASKA


Lova mig stiltje lova mig
blanka rännilar av kontrollförlust
jag ska vara tyst och i ånga upplöst
till ord ska jag åter varda

så vänd tomhet och blivelse i samma kärl
låt se vad den föreningen mutar med

med en knapp rörelse varsamt lutad mot min vilja
kanske något av värde vaskas fram







Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-27 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP