Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dagdröm som inte fanns


Grönt ur grått

Gröna skott springer
Från de mörka kullerstenarna
Tittar de blygsamt fram
Hopp pånyttföds
Hoppa
Hoppas
På att det ska gå
Den här gången
Ska det gå
Som blomster
Ur granit




Fri vers av Max Ludvig
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-30 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Ludvig