Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Det kommer en vindpust, den är förvånande sval.
Tyst lyfter den på gardinkanten och smyger förbi mina nakna ben
och uti hallen. En blöt kyss i knävecken och så iväg…
Äntligen är jag vaken igen.

…små spår av lust i luften.
I det här rummet har ingenting hänt sen det var vår.

Jag har sovit så länge, jag tror jag har glömt hur man andas.

En hårslinga lossnar och rör sig i draget, den skälver i ögonvrån.
En tunn tråd bara, som skälver, men jag ser den.

Såna svalkande händer har bara vinden.




Fri vers av ingeling
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-27 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingeling
ingeling