Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avslöjad


när man kan ta på det
ja, ni vet ...

närvarande alla stunder
att blunda hjälper inte
näthinnan spelar upp egna bilder
ja, ni vet ...

tanken lever sitt eget liv
törs jag ...

sväljer sucken

men innan jag har samlat mig
för att uttala de avslöjande orden ...
så läser du i själens spegel ...
att du kittlar mig

rodnar
ja, ni vet ...




Fri vers av Klint
Läst 77 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-27 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint