Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör det (Min kamp 2.22)

Människor som vågar vara

öppna och ärliga, säga vad

dom tycker, som inte

gömmer sig bakom anonymiteten

dom som trotsar påhoppen

och personangreppen

jag beundrar dom

dom som inte är rädda eller

dom som är rädda men

gör det ändå

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-27 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP