Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka nätter

Förargar förekomsten av tvivel
i svaret som visas i fönstret.
Du kvinna; att kontrollerar elden
från stenen, tjänarens eldiga blick
i kärlekens lilla värld,
sublimerar symboliken som
människan vet inte.
Det finns tårar av silver som
mörka glaset, som
förvandla i spegel och reflektera
den kalla bilden som lever
i oss, om och om igen,
väntar på att få svaret
från munnen som inte talar, från den
huvudet som inte tänker, från den är
verklighet som inte finns!

Detta tvivel… fyller morgondagar
av en tom ångest och svartnar
ännu mer på mörka nätter!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-28 07:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos