Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

än susar du


som barken på en gammal ek

grov och skrovlig
men vacker på sitt vis

varje fåra har sin saga
så har även dina ...

den har övervunnit många stormar
många kalla vintrar
samlat kraft för att spira igen varje vår
du har också dina vårar...

jag tycker om att höra hur den talar
om svunna tider
om stormen som så nära tog dess sista andetag

men än susar den,
och så gör även du
än susar du ...




Fri vers av Klint
Läst 157 gånger
Publicerad 2022-08-28 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint