Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snart blå (förlåtna)

Jag gav dej mina aldrig gråtna tårar

Jag sparat i en livstid

Du strök min kind och sa

att jag var alla nyanser av trasig

Jag svarade att det bara är torrheten som gör mej törstig

När Sprickorna sväljer tomheten

Jag vet det

jag ser

Sa du

Vi tittade på mitt ömsade skinn

Mina kupade händer höll fram alla tårarna

Dom aldrig gråtna

Dom aldrig förlåtna

Den torra pölen blev snart blå




Fri vers av Skatflickan VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2022-08-28 11:17



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Tycker mycket om det utrymme som finns i texten; både visuellt och i själva språket. Det bidrar till det starka, allvarsamma intrycket, vilket även det briljanta fotot gör.
2022-09-27

  SatansSon
mycket känsla
2022-08-30

  Eva Langrath VIP
En dikt som berör.
2022-08-29

  Bo Lövhalka
En berörande text
2022-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Skatflickan
Skatflickan VIP