Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du?

Vem är du?
”Den Förste och den Siste”
”Allt och Inget”
Jag är ett par bara fötter en varm sommardag.
Redo att gå Vägen.
Sorglöst
Skrattande




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-08-28 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP