Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TUNNELSEENDE

Hjärtat lamslaget
av livets skeenden

tårar faller 
i gryningsljus

saknad simmar
utan flytväst

längtan drunknar
i avloppsbrunn

ropar förgäves
ditt namn

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-08-29 09:53



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Oerhört naken och gripande text.
2022-09-10

  Rise Little One
Längtan och saknad har makten över själen…
2022-09-03

  Lehva VIP
Naket och utlämnande om saknad och längtan. Fint!
2022-08-29

  Niliboy
Ja, ibland ropar vi å hoppas att han skall höra å iblandverkar det!
2022-08-29

  Klint
när tårar faller i gryningsljus är det tungt

stark text
2022-08-29

  Öknens Ros VIP
En förtvivlan, ett rop på hjälp.
2022-08-29

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande om att känna sig ensam och övergiven när livet känns näst intill outhärdligt.
2022-08-29

  Cikoria Blå VIP
En text som det skriker sorg och saknad om.

2022-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP