Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strömhopp genom blå Kristus

Strömhopp genom blå Kristus.
Primalskrik längs gator utan slut. Parningsdanser i city när Kungen
är påträngande nära på besök.
Televisionen och internet har
stängt ned och alla mobiler är
lyckligt utbrunna och skogarna
tar över städerna. Vi sitter i en
källare och sjunger djungler av
The Beatles tills ryska soldater
för oss till platsen för avrättning.
Det ska bara bli skönt att få dö.
All you need is love sjunger vi.
Strömhopp genom blå Kristus.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-08-28 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP