Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Borderline?


Känslokaos

Känslorna bara vänder
som vinden i en storm.
Undrar vad som händer,
mitt liv stöpt i en form.

Ena stunden mår jag bra
nästa så vill jag bara dö.
Vilken väg ska jag nu ta
den mot en bottenlös sjö?

Ångesten krigar i min själ
tankarna berövar min ro:
Helgerna min akilleshäl
vardagarna blir min tro.

När ska vilsenheten ända
så jag får leva normalt?
När ska min olycka vända
så jag kan tänka helt klart?




Bunden vers (Rim) av nigrum anima
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-28 13:05



Bookmark and Share


    landetlagom
Applåder i massor!
2022-08-31
  > Nästa text
< Föregående

nigrum anima
nigrum anima