Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Finpipig ost på luftigt bröd

Finpipig ost på luftigt bröd
Många hål och ihoppressbar
Så är varandet för oss
Med frågorna vi har
Om existensen vi upplever
De trycks ihop som en klump
Av vardagsgöromål
Enbart vid stunder av stillhet
I djupet av sinnets hav
Rummet för reflektioner
De som vanligen tystas
Av det bubblande bruset
Om osten och dess bröd
Hörseln mot det inre
Inga frågor hör




Fri vers av PFJS
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-08-28 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS