Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina händer


dina händer vandrar med kärlek över tangenterna
levande klingande toner strömmar genom vårt rum
allvarligt sorgset och skrämmande vackert

tonföljderna tar mig långt härifrån
till en glänsande glänta
där björnmossan tar mig i sin famn

känner den varma sommarbrisen kyssa min kind

en oförgätlig déjà vu kommer till mig
dina händer som varsamt utforskar mina sinnen
med lika mycket kärlek till mig
som till melodin som strömmar genom vårt rum

vännen min
älskar dina händer

älskar vår melodi




Fri vers av Klint
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-28 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint