Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghetsnarkomani borde klassas som en psykisk sjukdom

Trygghetsnarkomanen tror hela tiden att han kan komma undan sitt ansvar. Ingenting är på riktigt allvar förutom den egna tryggheten.
Trygghetsnarkomanen blir aldrig riktigt vuxen och är en svikare av högsta rang.
Trygghetsnarkomani borde klassas som en psykisk sjukdom och socialtjänsten borde ta en närmare titt på de där familjerna som är som sekter i vilka barnen hjärntvättas till just till att bli egotrippade trygghetsnarkomaner.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-28 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP