Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Vem ska dörren döma?

En gnisslande dörr gör att garderoben gnäller sakta innan den riktigt stängs
Gnisslar och gnäller
Men, vem ska dörren döma?
Gnissla och gnälla
Det gör jag också ibland
När dörrar stängs och slit från hela dagar
Känns som tomma, som bortslängda
Ett trivialt exempel kanske
Men ungefär samma sak.




Fri vers av PFJS
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-08-28 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS