Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än lever den Svenska drömmen

 

JAG ska minsann tjäna 180.000 kronor i månaden plus a?la bonusar för att inte tala om aktieutdelningar och fonder och obligationer!
JAG ska minsann ha den senaste BMW:n och frugan den senaste Volvon!
JAG ska minsann ha ett hus på 2000 kvadratmeter som kostar 130 miljoner kronor!
MINA BARN ska minsann gå i den bästa skolan och spela golf, ishockey och gå i märkeskläder!
VI ÄR EN VÄLARTAD OCH FIN FAMILJ som förtjänar att ha det riktigt härligt lyxigt och bra!
De fattiga får väl skärpa till sig, det handlar om att vilja och att anstränga sig och göra sin medborgerliga plikt. Än lever den Svenska drömmen om ett fantastiskt underbart liv!
DU GAMLA DU FRIA...




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-28 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP