Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då som allt börjar om

Doften av liv
Ett nyfött barn
I en annan känsla av hopplöshet
Tårar av glädje, av sorg
Tidens förgänglighet
Som ett träd om hösten
Löven som tappar sin färg,
för att sedan fall ner
Där då som allt börjar om




Fri vers av Lidde
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-29 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde