Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag börjar pappas cancerbehandling


Hoppet

hoppet
är ett fotsitt linne
som täcker allt
utom täcka fötter
små med sköra tår
de hoppar
och för varje duns
skälver valven
frusna
över markens tjäle

hoppet
ber en midvinternatt
för sommartid




Fri vers av Henrik Sundholm
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-29 10:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En svår period både för de drabbade och deras anhöriga.
2022-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sundholm
Henrik Sundholm