Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plats

Vara på

När allt 

Rasat samman

Plocka

Ihop

Var sticka  av hopp

Ge inte upp

Ibland  måste det ske

Bygga upp

Igen

Nytt  fräscht

Det finns plats

För alla

Vänta ut

Snart står du

På tur

Finna lyckan

I en framtid

Så ljus




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-29 12:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2022-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP