Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur mina berättelser om Hon


trassel (Hon)


med håret lika trassligt som livet
vaknade hon till en ny dag

yrvaken ...som i en dimma
sökte hon något att bena ut det med

hon fann vad hon sökte ...
ett par sobril för själen och en kam till lockarna 




Fri vers av Klint
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-29 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint