Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tappar andan

Jag kippar 

efter luft 

verkligheten bländar

önskar mig dina 

andetag mot mina 

 

Estoy temblando 

para aire 

la realidad deslumbra 

deseo el tuyo 

aliento contra el mio 




Fri vers av Quasimodo
Läst 307 gånger
Publicerad 2022-08-29 13:10



Bookmark and Share


  Klint
entiendo que alguien te quitó el aliento

spanska är ett vackert språk :)
2022-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo