Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finska pinnar

 

Han ägde världen. Desperata åtgärder 

krävde omöjliga liv. Håret var borta på

hjässan. Den andre så långt borta 

förnekelser kan klara av. 

inatt dansade han på torget . Inatt bugade

han djupt framför den staty han sprang förbi 

som oftast. Låg i drivan, rocken 

likaså. Ringen satt fast hårt under vecket som 

djupnat genom åren. 

rösten hade tagit sig igenom dörrar fönster skrattet 

hade ekat. Han hade inte tagit sin falska röst, inte 

brukat den på över tre timmar. Hans far var borta. 

äktenskapets lyster satt i Instagram som en påminnelse 

om allt det egentligen rörde. Men inatt dansade han på

torget och hon var där mitt i skrattande och nära. 

Hon var där mitt i i den muskel psoas nervöst försökte 

rycka sig ur. I den tunga kroppens låsningar i tröttheten 

den tyngsta. 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-29 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP