Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur mina berättelser om Hon


fräs (Hon)


ibland funderar hon över katten
som en dag klev in i hennes kök …
och som har blivit kvar sen dess

vems är egentligen den där katten
som spinner i hennes knä
som lapar mjölk i hennes kök
som jamar på hennes trappa
som stryker sig mot hennes ben
och som fräser när hon sparkar på den

hon tänker att hon borde lära sig nåt av katten
hon ska lära sig ... att fräsa




Fri vers av Klint
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-29 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint