Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valbekymmer

Så urbota tråkig
inte ens flerspråkig

Inget mer än enkelriktad
där intentionen är missriktad

Då och då syns du bara kolossal
där varje siffra står på fel sida decimal

Inget är det minsta revolutionärt
endast allena mediokert ordinärt

Dina löften om en ny bättre festvåning
ger mig bara undran om till vilken belåning

Ord hoppar ur din mun allt bredare
får mig tänka på varje sektledare

Om det bara fanns en liten tro
att dina ord bygger någon bro

Nej, idag är bara en annan dag
som väcker ännu mera obehag

 




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-29 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP