Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ELDA


Om jag så vore ett crescendo

en landhöjning
en laddare
en utväg
en depå
en stark tro

eller om jag så skulle förhindra folk från att gå in i väggar
skulle det monteras nya väggar
livet har så många väggar

men om jag vore en vägg
skulle jag åtminstone vara klädd i en joseffranktapet för tolvhundra kronblad rullen

nu är jag varken eller
ingen tonartshöjning
ingen eldblomma

bara lite anamma




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-29 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP