Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följ och stupa

Bland asfaltsstigar
Streck och linjer
Revor i marken
Däremellan
Väntar
Avgrunden.




Övriga genrer av Korwis
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-08-29 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Korwis
Korwis