Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smekningarnas väg

Jag skall möta
det hårda
vassa berget
med det mjuka
våta vattnet
till dess att barn
med tunna fotsulor
kan springa
sig trötta
och trygga
i solens sken




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-08-30 06:28



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Ett fredens budskap <3 Tack!
2022-09-05

  Anya VIP
Tänker på någon som kämpar för de riktigt svaga. små barn som är utsatta. Berörs av dina ord. Den här texten skulle passa i en facktidning för socialsekreterare.
2022-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Omtänksamt, ömsint och kärleksfullt.
2022-08-31

  Blomma-Stjärna VIP
- en fin bild på vad medmänsklighet och mänsklig värma kan göra!

Droppe för droppe urholkar stenen - !
2022-08-31

    Lena Staaf VIP
Fint! Ja att våld föder våld är en gammal sanning.
2022-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP