Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssar

Ibland tänker jag 

på kyssar 

sedan försöker 

jag att glömma dem

8




Fri vers av Quasimodo
Läst 107 gånger
Publicerad 2022-08-30 12:10



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
alla kyssar
ges för att
glömmas,
nej för att
njutas i närhet
i lager på lager

minns några av dem ...
2022-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo