Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIKNELSE

Dagens tanke slår mig tvärt, 
blir konsiderabel;
vissa sticker med sin stjärt,
andra med sin snabel.

Myggan med en skorpion
blir då komparabel.
Detta blir min konklusion
här i min parabel.







 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-08-30 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP