Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ska inte klaga på Sverige

Allting är så bra i Sverige. Man ska inte klaga på sitt hemland. Man ska lyda och vara snäll.
Var alltid underdånig och anpassa dig alltid.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-08-30 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP