Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvärjelser

Kärleksdikterna jag skrivit
är besvärjelser att
alla de förhållanden som är bra
ska få fortsätta vara det
De är inga förhoppningar
eller gulligull,
inga trånanden efter det som varit
De är besvärjelser
för den goda kärleken
där ute i världen,
besvärjelser för oss




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-30 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner