Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Delad


Glädje

Det finns en känsla
att ta hand om
särskilt nära ock kära

Men också andra
som har behov att
känna vanlig omtänksamt

De fanns ofta i min närhet
vi hade ofta roligt tryggt
var glada när vi sågs

Min familj tog ofta
den största platsen
och gjorde mig trött

Så utbildade jag mig
och fick ha det som ett jobb
Jag tyckte mycket om det

Det fanns mycket att kämpa med
efter som jag visste svårigheter som
fanns överallt där jag var

Alltid känt deras ensamhet
önskan att få vara som vi andra
som så säkra på
att vi är hela, felfria...




Fri vers av Irene Backström
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-30 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström