Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafett. Fick blundar, svindlande och krympande av Lena Söderkvist. Lägger till 18 ord, skriver något, skickar tre av de nya orden vidare. Övriga i stafetten är TrollTörnTrappan, Cikoria blå och Chan.


Människobo (stafett)


I ett människobo
svindlande högt över krympande
fönsterluckskåkar
skrapar burfåglar fram skyar av sand
i grönyteavsaknad

Undulatögonlocken gömmer drömmar,
kåkfönstren blundar.




Fri vers (Prosapoesi) av Gunwale VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-08-30 19:47



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ger en häftig känsla av höjder och alienation. Ingen känner sin granne, och det är grått, grått, grått. Men tack och lov finns det drömmar åtminstone. Så allt är inte förlorat. Det är som i verkligheten.
2022-08-31

  Cikoria Blå VIP
En bildrik berättelse där varje ord har en uppgift att fylla.

2022-08-31

  TrollTörnTrappan VIP
Gillar de detaljrika orden..!

Huja, fastän fåglar säkert kan se hundra våningar, skarpare än någon människa(?) - så må undulaten ändå känna att världen är allt bra liten & trång, där i både bur & lägenhet!! Då torde en grön klick (eller en gul?) räcka långt för ökat välbefinnande..

Eller så handlar denna om blott människor?? Får hursomhelst minnesglimtar av min undulat Gustav från 80-talet.
2022-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP