Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skär Eld [umami]

Det var lite hor
Sockervaddsspill
Och fyllda sinnen

Kvällens kropp I rytmisk rörelse
Ni är så salta
Blänkade och bortkomna


Det var en mor
Mannen och barnets minne

Det var Rött
Som det spändas skinn
Hets
Och vredesmod

För en femma köpte vi ballongen
Den natten som var isabellagrå
Då sparvarna flög tillsammans
Precis som sparvar gör

Det var en trasad kropp
En naken ton
Och en visa uti moll

Det står en pojke där och gråter
Han sträcker sina små armar
In i det härgringsblå så sällsammt och flyktigt där for


En flock sparvar
En röd Ballong
Och den lilla pojkens mor




Fri vers av Skatflickan VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-08-30 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skatflickan
Skatflickan VIP