Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur? (Min kamp 2.22)

Hur kan man se

bilder från översvämningarna

i Pakistan och

inte bli berörd?

Hur kan man se foton

på uttorkade floder och

inte bli orolig?

Hur kan man tro att

vattenbrist och livsmedelbrist

inte kommer att påverka oss?

Hur kan man tro att

Sverige ligger på 

en annan planet?

Nej jag vet inte hur

vi ska lösa det här,

men jag vet att

ignorans och likgiltighet

inte är rätt väg att gå.

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-08-30 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP