Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs för 5 år sedan då min vän Janne Loffe Carlsson kilade vidare


vad händer sen


livet och döden ...

som när man är helt uppslukad 
av en spännande innehållsrik bok
så vänder man blad
och nästa sida är tom
vad händer ...

kastar jag boken i väggen
hämtar jag en penna
och skriver ett eget avslut
fyller jag den tomma sidan
med minnesvärda bilder
eller ord från tidigare sidor

för det kan väl inte sluta så här ...




Fri vers av Klint
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-31 10:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jag har suttit och stirrat på ett ett tomt blad i livets bok, tog en penna och fyllde det med fina minnen.
2022-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint