Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och världen står gömd ...


Bakom krig och kris

själ
hjärta

... och hösten färgar tankarna i multnande färger....




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-08-31 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik