Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lycka

När en kärlek 

gör två lyckliga 

gör samma kärlek 

andra olyckliga 




Fri vers av Quasimodo
Läst 108 gånger
Publicerad 2022-09-01 12:09



Bookmark and Share


  Rise Little One
Kärlekens tolkning från olika perspektiv…
2022-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo