Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våra vingars värme


om min själ vore en svan
skulle jag glida upp bredvid dig
fånga dina ögon och fråga
vill du leva resten av ditt liv med mig
jag skulle dansa min dans
sjunga min sång
och aldrig släppa taget om du log
och sjön skulle spegla min kärlek
en kärlek så stor som du inte kan stå emot
du skulle nicka ja
vi skulle lägga våra vingar om varandra
glida vidare in i det spegelblanka
och vi skulle klä oss i ett omfång av sjöbris
vi skulle bli ett




Fri vers av Klint
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-01 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint