Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns en älv lekande


Överallt där det finns

en älv som leker

och en strand glimrande

hittar du också mig


inte som en skugga

inte som ett öde

utan en existens

som älskade




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-09-01 19:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om älven och stranden som minns hur det var.
2022-09-14

  Solstrale VIP
Helt magiskt vacker! Läsvärd! Beundransvärd!
2022-09-09

  Elinor Sörensson VIP
Gillar denna väldigt mycket.
Känslor som sammanflätas
med naturen.

Floden och stranden gömmer
avtryck av en glimrande kärlek.

2022-09-02

  Margit Grell VIP
En fin text att begrunda!
2022-09-01
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP