Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser människor som är utanför sig själva

Jag ser människor
som är utanför sig själva.
Deras själar är igenbommade
där de sitter på
sina balkonger
som de kallar för jag.
Livet skulle kunna
vara så mycket mer.
Själen vill få vara med.
Själen vill så mycket mer
Det riktigt spränger i kroppen.
Ska man passa in i samhället
så ska man vara en själlös
och utpräglad balkongmänniska.
De utstuderade själamänniskorna
anses ofta konstiga, ja rent av galna.
Man måste ju smidigt passa in
och bli accepterad och godkänd.
Man kan inte hålla på och vara så
där levande, lycklig och extrem.
Lagom bra ska livet vara
på de trygga balkongerna.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-01 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP