Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Folkviseton


HÖSTSOL

Längesedan göken gol
i den gröna lund.
Nu den kalla höstens sol
minner om den stund.

Längesedan våren stod
rosenröd om kind.
Nu gör hösten blek min blod
i den vassa vind.

Längesedan unger sven 
gick i grönan skog.
Nu i ljusan höstsol än
minns jag gökens slog.
 




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-02 05:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP